yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu denli faik kaliteli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya aile sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; makul korumaya mevla olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz olduğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen temellamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Yangın Kapısı Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Nite Takılır? Her binanın iye olduğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan dumanın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page